Home Crossmoor Golf Probeer Crossmoor

Probeer Crossmoor

ALS GOLFER, MAAK KENNIS MET CROSSMOOR!
Op zondag 3 november 2024 ben je als golfer van harte welkom op Golfbaan Crossmoor. Deze dag worden de deuren geopend voor elke golfer (in bezit van handicapbewijs) die gratis kennis wil maken met de prachtige Championship Course, lidmaatschappen en alle andere faciliteiten.

GOLFEN
Open en omzoomde holes wisselen elkaar af, omgeven door prachtige waterpartijen en een historisch bos- en heidelandschap. Het zomerseizoen is inmiddels voorbij wat betekent dat de baan een ware metamorfose ondergaat. Een genot om te zien én om te ervaren!

Op deze dag kun je dit zelf gaan beleven en is het mogelijk GRATIS 09 holes te spelen op onze Championship Course. We heten jou welkom met iets lekkers voordat je de baan ingaat en ná jouw 09 holes ronde heten we jou wederom welkom in ons clubhuis met een drankje naar keuze aangeboden. Wanneer je enthousiast bent geworden over Crossmoor, is er na de golfronde voldoende gelegenheid meer informatie te verkrijgen over de prachtige golfbaan en vereniging.

Golfronde

Speel gratis 09 holes op de Championship Course. Het aantal uit te geven rondes is beperkt, er wordt contact opgenomen om een definitieve starttijd vast te leggen (vóór de ronde graag je handicapbewijs overleggen).

Let op, zondag 3 november is onze keuken geopend tot 16.00 uur en zijn er geen mogelijkheden voor diner.

Bel ons

+31 495 518 438

Adres

Golf- en Countryclub Crossmoor
Laurabosweg 8
6006 VR Weert

info@crossmoor.nl